Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Να πώς πρέπει να περπατάς για να μη γλιστρήσεις στον πάγο

Συμβουλές από τη... Γερμανία που έχουν κάτι από πιγκουίνους, για να μην πέσεις στον πάγο
Οι Γερμανοί χειρουργοί τραυμάτων συνέστησαν σήμερα στους πολίτες να περπατούν σαν…

Πώς ένα κοπάδι λύκων βοήθησε ένα θύμα βιασμού

Ένα κοπάδι λύκων βοήθησαν μια γυναίκα από την Καλιφόρνια να ξεπεράσει τα προβλήματα ανορεξίας και μετατραυματικού στρες από τα οποία υπέφερε. Η ίδια, γνωστή με το όνομα Σάρα, είχε πέσει θύμα βιασμού στην ηλικία των 19, με αποτέλεσμα να εμφανίσει σειρά ψυχοσωματικών διαταραχών.

Δείτε ένα απίστευτο χείμαρο στην… Σαουδική Αραβία [Βίντεο]

Στο βίντεο που καταγράφει ερασιτεχνική κάμερα αυτό που εντυπωσιάζει είναι η δύναμη της φύσης και η ένταση των φαινομένων σε μία περιοχή που δεν φημίζεται ούτε για τα νερά ούτε για τις βροχοπτώσεις της.

Θαύμα στην Ιταλία: Ανασύρθηκαν ζωντανοί οκτώ άνθρωποι από το θαμμένο στο χιόνι ξενοδοχείο [εικόνες & βίντεο]

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 τοπική ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 επιζώντων που εντοπίσθηκαν σήμερα το πρωί στο εσωτερικό του ξενοδοχείου Rigopiano της κεντρικής Ιταλίας που επλήγη την Τετάρτη από χιονοστιβάδα.

Το "ασχημόπαπο" Ναταλία Γερμανού: Δες τη φωτογραφία των παιδικών της χρόνων

Μια φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της ζωής της ανήρτησε η Ναταλία Γερμανού στο ...
Instagram. Η αναπόληση των στιγμών είναι εμφανής στη λεζάντα αλλά κι ο αυτοσαρκασμός αφού χαρακτηρίζει τον εαυτό της "ασχημόπαπο".


Τοξικές συμπεριφορές ζευγαριών που πολλοί θεωρούν φυσιολογικές

Δεν υπάρχει μάθημα στο σχολείο για το πώς να είσαι μία ή ένας σωστός σύντροφος . Διδασκόμαστε τη βιολογία του φύλου, τη νομιμότητα του γάμου και ίσως να έχετε διαβάσει και μερικές σκοτεινές ιστορίες αγάπης από τον 19ο αιώνα.

«Ή θα φάνε τα ντουβάρια ή αμφιβόλου ποιότητας κρέατα το Πάσχα οι Έλληνες»

Με το «κιάλι» θα ψάχνουν φέτος στην περίοδο των εορτών του Πάσχα ελληνικά αμνοερίφια οι καταναλωτές, ενώ η μείωση της παραγωγής γάλακτος σε ποσοστό άνω του 50%, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, πολύ σύντομα θα οδηγήσει σε αύξηση των

Πώς είναι η ζωή του άνδρα που έχει πέος 45 εκατοστά

Ο 54χρονος Ρομπέρτο Καμπρέρα έχει αναμφίβολα κάτι που πολλοί άνδρες θα ήθελαν- αν και όχι σε τέτοιο μέγεθος.

Απόδραση στο Μαϊάμι και σέξι πόζες στο φακό

Απόδραση στο Μαϊάμι έκαναν οι άγγελοι της Victoria's Secret. Sara Sampaio, Josephine Skriver, Lais Ribeiro και Elsa Hosk ποζάρουν με σέξι διάθεση στην κάμερα ενώ δεν λείπουν και τα παιχνίδια με το φακό.

Ξαναβίασε την κόρη του μόλις αποφυλακίστηκε για τον βιασμό της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Πατρινός βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια. Αλλά το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό συνέβη όταν βγήκε από τη φυλακή μετά από καταδίκη με την ίδια κατηγορία, δηλαδή ότι βίαζε το ίδιο του το παιδί.

Οι πιο μεγάλες εκρήξεις ηφαιστείων που έχουν καταγραφεί σε κάμερα (βίντεο)

Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube με τις πιο μεγάλες εκρήξεις ηφαιστείων που έχουν καταγραφεί σε κάμερα

Γυναικάρα η νέα Πρώτη Κυρία - Όλες οι εμφανίσεις της Μελάνια Τραμπ (βίντεο)

Η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ θα είναι από αύριο η νέα Πρώτην Κυρία των ΗΠΑ και με ξεχωριστό, κυρίως γυναικείο, ενδυματολογικό ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή εμφάνισή της στο πλευρό του νέο πλανητάρχη. 


Η Emily Ratajkowski με τα εσώρουχα για το νέο πρότζεκτ που πρωταγωνιστεί (φωτό)

Για ένα μυστικό πρότζεκτ που εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνίστρια την ίδια ενημέρωσε τους φίλους της στο Instagram η Emily Ratajkowski.
Για μυστικό πρότζεκτ πάντως δεν αποκαλύπτει και λίγα.

Ναι, η κυρία που βλέπετε είναι μαγείρισσα και μαγειρεύει εντελώς... γυμνή (βίντεο)

Η κυρία που βλέπετε ονομάζεται Ρούμπι Ντέι (οι Αμερικανοί είναι μανούλες στο να έχουν ονόματα σκύλων που δεν σημαίνουν τίποτα όπως Μπαντ, Ρεξ, Μπουτς, Σι Τζέι) και προφανώς κατάλαβε ότι το να είσαι καλή μαγείρισσα δεν αρκεί.

Ποια είναι η Ελληνίδα που ποζάρει με το «καυτό» σορτσάκι;

Η γνωστή Ελληνίδα σεξοβόμβα μπορεί να έφτασε τα 50 ωστόσο δε σταματάει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις και τις σέξι πόζες στο instagram.